Probeer Vina’0° tijdens Dry January

Een nieuw jaar, een nieuwe start!
Eens de feestdagen voorbij zijn, beginnen we weer met volle moed aan het nieuwe jaar. Januari is gekend als de maand van een nieuwe start, een nieuw hoofdstuk en een schone lei. Tijdens deze maand vestigen mensen extra aandacht aan hun gezondheid en proberen ze vaak ook minder of geen alcohol te drinken. Er bestaan veel alcoholvrije alternatieven. Denk maar aan water, frisdrank, alcoholvrij bier of alcoholvrije wijn. Het probleem met die laatste is vaak dat de smaak toch enorm verschilt van een wijn met alcohol.

Vina’0° – wijn zonder alcohol
Omdat eigen werk vaak het meeste voldoening geeft, besloten we om een eigen biologisch en alcoholvrij merk te creëren dat Vina’0° gedoopt werd. Als pionier en expert in biowijn, biodynamische wijn en natuurwijn volgen we de biologische wijnmarkt en de nieuwe consumptiepatronen natuurlijk van dichtbij. De aangepaste wetgeving met betrekking tot biologische alcoholvrije wijnen laat nu toe om alcohol weg te filteren (dit mag slechts als 100% van de alcohol wordt weg gefilterd). De organoleptische resultaten zijn beduidend beter als er een fermentatie van het druivensap plaatsvindt. Alcoholvrije wijn kan hoe dan ook niet vergeleken worden met klassieke wijn, maar we zijn tevreden en fier over het resultaat.

Bestel snel uw alcoholvrije wijn
Omdat we jullie graag helpen bij de juiste wijnkeuze, bieden we tijdens Dry January dan ook graag een alcoholvrij en goedkoop alternatief aan. Gedurende heel de maand januari zijn onze Vina’0° wijnen te koop met 15% korting (€5,76 in plaats van €6,40). Dan kan je natuurlijk al eens een extra glaasje drinken. Cheers, en dit keer zonder maten!

Vina’0° Rosé – zonder alcohol, bio

100% merlot

Deze roséwijn zonder alcohol bevat aroma’s van framboos, aardbeien, granaatappel en bloesems. Hij drinkt zeer soepel en is sappig en light-bodied.

Vina‘0° Sparkling rosé – zonder alcohol, bio

100% merlot

Proef de aroma’s van rode vruchten en bloesems in onze rosé schuimwijn. Onze Vina’0° Sparkling Rosé is een frisse schuimwijn met een lekker sappige afdronk.

Vina’0° Classic Sparkling – zonder alcohol, bio

100% airén

De Vina’0° Classic Sparkling schuimwijn zonder alcohol is soepel, fris en fruitig en heeft een aangename mousse. Dankzij zijn bouquet met toetsen van bloesems, limoen, perzik en meloen is hij ideaal als alcoholvrij aperitief.

Vina’0° Merlot – zonder alcohol, bio

100% merlot

Bij deze rode wijn vermengen de aroma’s van rode kers, aardbei, framboos en blauwe pruim zich in het glas. De wijn is soepel, fruitig en heeft een lichte body.

Vina’0° Chardonnay – zonder alcohol, bio

100% chardonnay

Deze witte wijn met aroma’s van gele steenvruchten, mango, citroen en bloesems is heerlijk soepel, sappig en heeft een lichte body.

Geef een antwoord