Biodyvino: de referentie voor biologische, biodynamische en natuurwijn.

Biodyvino is pionier en expert in bio, biodynamische en natuurwijn. We brengen consumenten op een positieve manier in contact met zuivere en milieuvriendelijke wijnen. Om ons doel te bereiken kiezen we voor gecertificeerde wijnen.

Biodyvino is de brug tussen de wijnbouwer en de klant. We zijn een betrouwbare partner die inzet op duurzame en kwaliteitsvolle relaties.

 

Biodyvino team

 

Biodyvino is geen nieuwkomer die inspeelt op een nieuwe hype. Wij werken echter met een jarenlange expertise in onze sector. Al meer dan 28 jaar zijn bio, biodynamische, en natuurwijnen ons vak. De naam Biodyvino is ontstaan in 2013 door de fusie tussen Biotiek en Vino Mundo.

Biotiek werd opgericht in 1993 door de familie De Paepe en begon aanvankelijk als een hobby. Het was de eerste wijnimporteur in België die werkte met een bio certificaat. De passie voor biologische en biodynamische wijnen van Antoon De Paepe, ondersteund door de inzet van zijn zoon Jörg en echtgenote Liliane, zorgde ervoor dat Biotiek de referentiespeler werd binnen de sector.

Vino Mundo is ontstaan in 2005. Sommelier Vincent De Coninck en David Barbé (WSET diploma) hebben Vino Mundo uitgebouwd tot een dynamische en erkende wijnverdeler. Dankzij hun expertise in de wijnsector, professionele ervaring in verkoop en marketing, en een totale focus op ecologische wijnbouw werden er ook mooie successen geboekt. 

 

Onze visie: de keuze voor mens- en milieuvriendelijke wijnen is een kwestie van overtuiging, het zit in ons DNA. Sinds de opstart van ons bedrijf in 1993 werken we onder bio certificaat.

Onze missie: Biodyvino staat voor kwaliteitswijnen, gemaakt door echte stielmannen en vrouwen, die ook betaalbaar blijven. We werken daarom enkel met kleinschalige domeinen die duurzame kwaliteit voorop zetten. Dit heeft echter een prijs, biologische wijnen aan dumping prijzen zal je niet vinden in ons assortiment. We willen bovendien ook het verschil maken door op een professionele manier te excelleren in ons vak.

We bieden een ruim gamma stille wijnen, schuimwijnen, versterkte wijnen, non alcoholische wijnen, cocktails, aperitieven en spirits, voornamelijk uit Europa. Biodyvino importeert rechtstreeks, en meestal exclusief in België, bij meer dan 90 domeinen. Ons assortiment bestaat uit entry level, mid-range, high level en premium referenties.

Onze klanten kunnen bij ons ook terecht voor een kwalitatieve begeleiding en ondersteuning. Door onze expertise optimaal in te zetten kunnen onze klanten in de best mogelijke omstandigheden met onze producten werken.

Onze kernwaarden :

  • Passion : is onze motor
  • Respect : zit in ons DNA, zij het voor onze leveranciers, onze klanten, onze medewerkers, onze partners, onze planeet, …
  • Innovation : onze sector vooruit helpen en ons onderscheiden
  • Professional : wijn is onze métier, we willen de beste zijn in ons vak
  • People : mensen maken het verschil
  • Planet : we zetten ons in voor een betere wereld
  • Pleasure : plezier beleven in wat we doen is essentieel 

 

 Cloud_values biodyvino

 

 

 

 

 

Team Biodyvino:

 

 

 

Jorg De Paepe
Supply chain Manager

E-mail: jorg@biodyvino.be
Tel: 0498 14 11 53

Erwin Custers
Operational manager

E-mail: erwin@biodyvino.be
Tel: 03 877 32 06

Sam Beck
Sales Brussels & Wallonia

E-mail: sam@biodyvino.be
Tel: 0474 86 36 85

David Barbé
Sales & Product Manager

E-mail: david@biodyvino.be
Tel: 0486 11 09 85

Kevin Truyts
Sales Flanders

E-mail: kevin@biodyvino.be
Tel: 0485 11 69 41

Patrick Versteeg
Logistics

E-mail: order@biodyvino.be
Tel: 03 877 32 06

bg_image

Vincent De Coninck
Strategy

E-mail: vincent@biodyvino.be
Tel: 0478 62 15 82

Ka Yan Man
Inside sales

E-mail: kayan@biodyvino.be
Tel: 03 877 32 06

Thu Dang Kim
Biodyvino Ambassador

E-mail: thu@biodyvino.be
Tel: 0478 43 43 42